Selasa, 26 Februari 2013

Pre-Order | sapa nak order Handbag original from paris dan london?


Salam semua~ hai u ols.. jom cuci mata tengok entri kali ni~ untuk pengetahuna semua.. lagi 9 hari lagi yong akan ke Eropah iaitu ke London dan Paris~ wow! sooooo Excited!!! hehe so sebelum kesana banyak perkara perlu diselesaikan dulu. 

anyway, kepada u ols yang nak order any hangbag kat sana. Jangan segan-segan contact yong yer. limit for 5 pieces only :) ok jom gambar-gambar dibawah.. yang ni antara yang yong suka ye hehe.. tak sure nak beli yang mana satu nanti.. 



PRADA





GUCCI




LOUIS VUITTON





Banyak betul yang cantik-cantik ye dak? ohhh sure rambang mata disana nanti.. tak sabar dah yong nak shopping nanti.. kepada yang berminat bole contact yong yer..
013-7049413 / alinacshoppe@gmail.com

For those who interested kindly please provide photos of the items . Full payment required. Thank you :)


source:
http://www.prada.com
http://www.gucci.com
http://www.louisvuitton.com 

1 ulasan:

Sweetie berkata...

Alamak! menggodanya beg-beg tangan tu... suka! Selamat berlibur di Eroupe!

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

Related Posts with Thumbnails

:)