Khamis, 13 September 2012

TUTORIAL : CARA LETAK INSTAGRAM DALAM BLOG | PART 1

hi all :) since sekarang ni semua orang nak up to date je kan..nak instagram bagai..maka yong pon haruslah tak nak ketinggalan :) yong pon ada instagram yek! take note and sila follow! haha

eh! ada yang tanya cemana ek cara nak letakkan instagram dalam blog? so today yong share satu cara yang mudah.. ada lagi cara nak letak code instagram yang lain..tapi maaflah..yang ni je sempat khatam..next tutorial, next time ye babeh! hehe

so how to instal? mudah jerk..

 klik sini ----> INSTAGRAM NURULAINZULKARNAIND

amik code yang ada.. 

klik DASHBOARD- DESIGN/LAYOUT-ADD GADGET-HTML/JavaScript-PASTE CODE DIBAWAH and SAVE


SIAP!


3 ulasan:

farra8979 berkata...

wah, nanti me follow yong k...

p/s: nak share tutorial. tq. ^^

Mr feckry berkata...

peh lame tak jenguk blog lu. banyak benda baru ni

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ berkata...

nak tanya sikit instagram tu utk apa ye....

maklum lah kakD orgnya buta it...

nak tau la jugakan...hehehehe...

kalau rajin nanti reply kat n3 kakD ye...hrp boleh tlg terangkan...

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

Related Posts with Thumbnails

:)