Sabtu, 12 November 2011

Testimoni Customer | Apam Polkadot

eh..baru je cakap tak nak citer pasal apam lagi ni dah bukak cerita apam lahgi hihihi takpe la kan..nak cerita sket je lagi haa..about testimoni customer yong..kemarin yong ada pos apam polkadot ke Selangor..so customer yong da receive da apam nyer.. mujur elok je haa.. rupanya customer tu blogger jugakk. so dapatlah satu entri testimoni from her :) thanks ek darling.

so ni gambar yang yong amik di blog beliau.. Bitter Sweet..sorry takde gambar dari kamera yong sebab hp yong rosak 2 3 hari ni..yong memang amik gambar thru blackberry tu je..so bila da rosak memang huru-hara sket la hidup...nak amik gambar pon x leh  T__T


campur-campur..ada polkadot..ada ladybug :)


ladybug nyer..kiut kan? syg nak makan..hahaha yang tgk kt rumah pon da geram da.. hihihi


nak baca entri beliau? bole klik sini ek~~ Bitter Sweet

thanks sebab sudi order dengan yong..

3 ulasan:

SyUhAdA berkata...

comey2 jer..

Nafisa81 berkata...

try buat mlm tadi..huduh jer rupenya..takde hati nak snap gambar

Ardini Humaira berkata...

yooong! da sampai tadii! mekasihhh! :D sedap

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

Related Posts with Thumbnails

:)