Sabtu, 12 November 2011

1 Jam Boleh Bakar 900 kalori Dengan Premium Beautiful



Salam korang :) selamat hari sabtu ek hehe.. Hari ni yong nak share fakta yg sgt menarik.. Ok sebelum tu, cube tengok gambar-gambar kt bawah ni, adakah uolss mengalami masalah ni?

Perut Buncit ....



Lemak Berlipat




gambar sumber from goggle

  

Fakta yang paling best pasal Premium Beautiful ni yang menarik minat yong dan membuatkan  yong bangga memakai dan mempromote ialah :-

“Hanya 350 kalori terbakar bila berjoging selama ½ jam"

“ 900 kalori terbakar dalam masa 1 jam memakai Premium Beautiful”


Pakai Premium Beautiful ni kene disiplin,yong pkai minimum sehari 8 jam dan kesan die memang dah nampak. Perut yong dah semakin kempis dan peha dah kecik.. ahakkkks


So pada yang nak rasa FREE TRIAL kehebatan Premium Beautiful ni, jom calling2 yong yerr :-)


mobile: 013-7049413
email  : alinacshoppe@gmail.com

2 ulasan:

kakchik@ella berkata...

Setuju!! sbb KC dulu pun pakai PB gak.

Ardini Humaira berkata...

nak pakai sokmo tapi malas basuh uwa.... rini ujan lebat.. sape nak derma lagi satu set kat dni meh hehe

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

Related Posts with Thumbnails

:)