Khamis, 15 September 2011

makan-makan bersama my aunties | apasal makcik ni masak sedap je semua??

Jumaat lepas yong kuar bersama auntie-auntie yong..masa untuk shopping! tapi sebelum shopping harus lah isi perut dulu..lapar je tau..hehe takpe..lactolite kan ada.. malam minum lactolite..esok feel slim aje ek :P

dorg ialah my aunties terchenta~

muka yong harus tempek dalam ini entri..ce teka air apa yang yong order..oke tak payah teka lama sangat! epal susu..pernah minum??

mee jawa..tak pernah makan..sedap jugak..tapi macam ni betul ke rasa mee jawa??

kutiow tomyam melayu..heheh sedap tang mana tak tau..tapi dorang cakap sedap

kutiow merah sangat..sedap gak..isk..apa makcik ni asyik masak sedap jeee..hahaha

actually ada lagi makanan yang kami order..banyak jugak sebab budak-budak pon ada..yang heran...makanan semua sedap..hahaha semua makanan jenis yang berbeza pulak tu kami order.jadi dapat rasa semua makanan yang ada.. :) syukur lah sedap kan..mula-mula ragu jugak nak makan situ..risau x sedap :p

2 ulasan:

NM02 berkata...

tiga2 menu tu saya suker

mrs redzuan berkata...

suka mee jawa! =)

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

Related Posts with Thumbnails

:)