Rabu, 24 Ogos 2011

Premium Beautiful - Sesuai Untuk Ibu Yang Breast Feed


  1. Menggalakkan pengeluaran susu badan.
  2. Anda tidak memerlukan breast pad untuk menahan susu dari tumpah, sebab PB sudah ada fungsinya sendiri. Memang betul, dengan memakai PB, susu tidak akan tumpah di coli jika tidak di pam dalam jangka waktu tertentu.
  3. Tidak berlaku bengkak susu.
  4. Pemakaian PB boleh mengelakkan berlakunya payudara bernanah atau susu masam yang boleh menyebabkab breast cyst.


Siapa yang tak sayangkan anak kan... lagi-lagi nak susukan sendiri anak dengan susu badan... TAHNIAH kepada para ibu di luar sana yang telah memilih PB sebagai cara yang betul dalam memberikan susu terbaik dari susu badan anda... di samping anak sihat, ibu juga sihat dan cantik sentiasa..


For more info, do call me at :-
mobile: 013-7049413
email: alinacshoppe@yahoo.com

5 ulasan:

Citarasa Rinduan berkata...

KAGUM..............

terbaik.

Amy Syaquena berkata...

wow menarik tapi amy x de anak lagi la..


http://www.sinarraudah.com/2011/08/pelaburan-yang-bijak-dan-menguntungkan.html

Rowena Zainuddin berkata...

Wahh.
mmg betol2 laa yong promote PB nie.

Ardini Humaira berkata...

yong.. dni basuh pb rini eehhhhe

Amoi MiyaSya berkata...

salam aidilfitri kak :) maaf dah lama takde entry baru :D

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

Related Posts with Thumbnails

:)