Rabu, 17 Ogos 2011

Kagum kan?


walaupon gambar x berapa jelas.agak gelap muka yong..tapi yong suka gambar ni..berjaya menampakkan yong slim dari biasa haha..alhamdulillah.yong dapat kotakan kata-kata yong untk slim sebelum raya.amin~ syukur sangat..

sekarang yong bertambah-tambah syukur sebab bisnes makin maju..orang makin nampak betapa baiknya Premium Beautill and lactolite..ye lah..bukti depan mata..btol tak? yong upload je gambar yong kat fb..punya la ramai yang komen..haa kagum la baru je 3 minggu lepas yong gemuk..now da ada shape macam ni..huhu.yong kagum jugak untuk diri sendiri..

so korang..if berminat nak slim juga..sila la roger yong..bole je kalo nak try PB free trial..amat best tau..x percaya sila cuba dulu..heee

info lanjut? email me: alinacshoppe@yahoo.com

7 ulasan:

En iLham berkata...

tahniah cik yong
boleh beraya sakanlah tahun nih
hehe

nurkaloi berkata...

wahh terbaik
kaloi juga yg makin menembam hehehe

delarocha berkata...

tahniah ye sebab berjaya slim kan diri, pas ni kena maintain la supaya tak naik lagi.. hehe

Myra Jay berkata...

Huwaaa jeles tengok Yong, dah slim :-)

Myra masa bujang pakai gak korset nie, bila dah kawen dah xpakai, mana tau ada rezeki ngandung ke..heheee

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

ha;ah la yong dah susut sendiri..wah tahun ni raya boleh pakai kebaya la ye...hehe...keep it touch bebeh

Ardini Humaira berkata...

CAPS LOCK ---> DNI JELESSSS!!! HEHE EEEE TAK ACI... NAK PAKAI JUGAK

Redbloodsnow berkata...

pergh yong! mmg sgt2 terima kasih PB dan lacto-lite gitu kan...hehe. zie sgt kagum!

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

Related Posts with Thumbnails

:)