Rabu, 1 Disember 2010

::Cerita Tentang Sleeping Mask lagi ::

hehe..jemu ek cerita tentang sleeping mask..kepada yang belum baca bole je klik sini. kepada yang da baca entri itu bole teruskan pembacaan anda.

so hari ni yong nak story la sket about sleeping mask..sleeping mask ari tu yong tak jual yer..yang kali serius yong jual..hahaha..disebabkan stock da hampir habis..so tadi da btau mummy.suh mummy and daddy ke Thai amik stock baru..dorang skg kat KL..pas balik nanti hope bole p sana amik barang-barang baru pulak..yay! suka ni ..hehehe

so sebelum ke sana.yong nak buat la penghabisan stock yang ada ni haa..antaranya ialaha sleeping mask :)



ada beberapa jenis flovour lagi sleeping mask ni tapi yang yong buat promosi sekarang cuma 3 jenis..syok aww pakai sleeping mask ni..pakainya cuma waktu malam..pas pakai bole je terus tido lena..esok bangun tido tengok muka rasa fresh and lembab je tau..

so malam2, xperlu da pakai night cream..just pakai sleeping mask ni jerk..jimat kan? kepada yang nak cuba.bole la datang ke rumah yong yer..ai kasi test free jerk..hihihi!

oke..esok da bermula promosi ek..kita tunggu entri promosi esok..





tata

3 ulasan:

mie berkata...

macam paaki bedak sejuk la ni..
heheeee

ardinihumaira berkata...

bestnye kalo dapat pakai ni :)

Redbloodsnow berkata...

sounds interesting ah :)

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

Related Posts with Thumbnails

:)