Selasa, 21 September 2010

:: NURIZ COSMETIC ::

Salam semua..hai2..baik2 aja kan hari ni?
yong nak tanya..korang sekarang pakai produk apa kat wajah? sesuai tak dengan wajah korang?
muka yong? xde rahsia oke..kalo orang tanya..baru yong bitau..tp muka biasa2 aja..mana ada rahsia pape :)
amik wuduk 5 kali sehari pon da ckup nk bg seri wajah taw..

oke..penah dengar tak NURIZ Cosmetic? ala..akak2 kita mesti tahu punya..iklan pon ada kuar TV..xkan xtahu kot :) byk juga produk keluaran Nuriz.. antaranya yang ini


kalo ada masalah wajah pon..bole cuba la produk dari NURIZ..skg ni Nuriz da buka hotel taw..da ada dua da :) cantik!

masa yong balik dari SIAM ari tu..yong ada singgah kat hotel nyer..ala lupa..produk NURIZ ni keluaran sini je.tempat yong..auntie Nuriz lak mmg da kenal ngn Mummy yong..yelakan..dari bidang yang sama..mestilah kenal kan..

dapat jugak makan free kat cafe hotel dia..skali dpt mkn BBQ and steamboat..adoi..x larat da nak makan..dah le kat siam melantak x ingt...pas makan suma..skg masa untuk usha2 bilik n sesi tangkap gambar..jom layan :)

 ni la Tuan punya produk :) NURIE ZAIN 

 gaya gatal ;D

 lawa kan :)

dalam salah satu bilik..mmg besar la.syok btol kalo itu bilik yong





nota alinac-masuk je hotel tu.trus tibe2 ada impian nak buat and berjaya jugak mcm auntie Nuriz..
i hope! yeah!

3 ulasan:

ProfHariz berkata...

Hariz pakai sabun mama hariz je.. Aishah ehee..

New Entry ProfHariz
Tips n Trick Kepada Pengguna Sony Ericsson.

Nur Hawa Mohd Zin berkata...

kat mana hotel nye yong..macam ala2 diraja lah

sweetie2010.blogspot berkata...

Salam,

tak pernah try lagi produk Nuriz ni. elok ker?

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

Related Posts with Thumbnails

:)