Ahad, 1 Jun 2014

SET PREMIUM BEAUTIFUL PROMOTION

Update new promotion for June! ada banyak promosi.. anda pilih je ye.. cepat-cepat whatsapp yong




Premium Beautiful Corset dan percuma Sekotak Maharani + Sekotak Mineral Coffee 



Beautiful Corset dan percuma Sekotak Maharani + Sebotol PB Wash



Premium Beautiful Corset dan percuma Sekotak lactolite 




Premium Beautiful Corset dan percuma Sebotol PB Wash + Sekotak Mineral Coffee + Sebotol Feminine



Premium Beautiful Corset dan percuma Sekotak BB Plus.



Anywhere, Anytime.. Tak kisah dimana anda..InsyaAllah yong boleh berikan service yang terbaik untuk anda.. 


Agent diseluruh Malaysia terutama di sekitar 
  • Sungai Petani
  • Alor Setar
  • Pulau Pinang
  • Parit Buntar
  • Ipoh
  • Kuala Lumpur (Cheras, Gombak, petaling Jaya, Subang)
  • Melaka
  • Kuantan
  • Kota Kinabalu
  • Johor Bahru dan Yong Peng

Promosi berlangsung selama 5 hari dari 1 June 2014 - 5 June 2014.. 
Dapatkan segera KORSET ANDA! 


Contact Me!
 Ain Zulkarnaind
013-7049413 (wechat @ whatsapp)
ainzulkarnaind@gmail.com

PENGUMUMAN | NOSCAR SUDAH TIDAK DIKELUARKAN


Assalamualaikum semua. maaf lama tak update blog ni. terima kasih atas sokongan semua ya.. Ramai yang contact yong bertanyakan tentang produk Mistine Noscar ni. memang bagus u all tapi now produk ni dah tak dikeluarkan.. Puas dah yong cari tapi memang dah takda.

So yong gantikan dengan suggest produk ni.. Marine Essence namanya. produk khas untuk masalah kulit juga ye kengkawan. Tersangat bagus.. so jangan risau.. bukan krim tapi sabun beauty bar. setiap hari mandi pakai sabun ni.. insyaAllah ada hasil yang memuaskan.. cubalah dulu.. yong memang akan jual produk yang berkesan je if tak berkesan yong tak akan jual.. kesian pada pengguna je kan..








Selain dari Beauty bar. Marine Essence juga dari jenis liquid.. Marine Essence body wash namanya. hanya pakai di badan ya.. memang bagus untuk masalah kulit macam parut ke, kudis, jerawat, ketuat, eczema dan pelbagai lagi masalah kulit..

Jika berminat boleh contact yong terus oke.. jangan malu jangan segan.

Contact Me!

 Ain Zulkarnaind
013-7049413 (wechat @ whatsapp)
ainzulkarnaind@gmail.com

Rabu, 12 Februari 2014

GOLD COAST AUSTRALIA 2014

Assalamualaikum..

Pertama sekali yong nak ucapkan Alhamdulillah dengan rezeki dan peluang yang Allah telah berikan kepada yong di saat ini.. InsyaAllah yong akan ke Gold Coast Australia pada 15 February 2014 nanti..  Gold Coast ialah negara ke 6 yang yong akan pergi melancong secara percuma bersama GLAM dan The Diamond Circle.



Kali ni memang excited sangat  sebab yong akan ke sana bersama-sama my partners.. seperti biasa, memang nervous juga sebelum fly.. tambah pula belum packing apa-apa pun lagi di saat ini.. hehe.. harap mood mengemas bag tu datang la secepat mungkin.. 






So today yong nak share itinerary sepanjang yong di sana nanti.. insyaAllah hotel yang akan kami tinggal nanti ialah di Outrigger Surfers Paradise Hotel.. wah! tengok dalam website mereka pun dah rasa teruja.. cantik nya.. paling best ialah hotel tu dekat sangat dengan pantai! wehuuu.. memang mood nak main tepi pantai la nanti :p ... Untuk hari pertama kami akan ke 






haaa kita ke ladang nanti yee.. seronok nya! boleh peluk Koala haha.. boleh tengok kambing biri-biri dan kangaroo.. nak ambil gambar banyak-banyak nanti :) sekali sekali masuk ladang memang best.. dah lama teringin nak pergi ladang di Australia ni.. mau tinggal disana seminggu ke dalam ladang di kawasan pedalaman mereka kan.. haaa baru feeling  jadi peladang gitu.. ini semua pengaruh novel oke! haha









yeah! saat ditunggu-tunggu. kami akan ke Movie World.. yong suka ke taman tema.. setiap taman tema ada keistimewaan yang tersendirinya. betul tak? so here we go!





nampak tu.. tu semua watak kartun zaman kecilku dulu.. memang excited sangat dah nak pergi ke sana. nak jumpa mereka itu! 





alamak. part ni lemah sikit.. dulu berani juga but now ketaq tengok roller coaster tinggi melangit macam ni.. boleh tertinggal nyawa kejap kat atas tu hahaha tapi tak cuba tak tahu kan? kena cuba juga ni. harap ada semangat nak main roller coaster dengan partners.. mereka memang dah tak sabar tu. habislah daku! huhu

eh selain roller coaster ada banyak lagi games lain yang boleh main.. nak cuba semua lah! satu hari disana harap sempat la main banyak games.





hari ketiga pula, kami akan dibawa ke Sea World. dapat tengok ikan besar! dapat tengok hidupan laut dan show Ikan Dolphin.. fuh! first time nak tengok Dolphin ni.. confirm mulut ternganga nanti sebab teruja :p




besar nya Dolphin tu.. betul ke nanti akan tengok real ni.. eh! sampai sekarang masih tak percaya ni.. menakjubkan! selalu tengok dalam tv aja.. nak tengok real pula..





Day 4 - Harbour Town Factory Outlet & Brisbane city




Antara tempat wajib kena pergi ni.. mana boleh pergi trip tanpa shopping apa-apa kan? tak lengkap la namanya tu. jadi inilah tempat nak shopping nanti.. dengar kata harga untuk jenama OROTON dan PANDORA murah dari KL.. betul ke? anyone nak order something from there just whatsapp me ya.. marilah kita hilangkan stress disini.. ecewah! stress la sangat kan :D








Malam pula kita bersiar-siar melihat keindahan Brisbane city. wow! serius cantik kan? tak dapat nak gambarkan perasaan ni nanti.. seronok dapat tengok tempat orang.. lain dari tempat sendiri.





apa pun tinggal 4 hari je lagi yong akan kesana.. menghitung hari ni tau.. seronok dapat melancong lagi sebab semuanya percuma.. bermula dengan flight, hotel, makanan, tiket masuk taman tema, pengangkutan disana dan sebagainya.. percutian mewah 2 kali setahun.. best dan terbaik! yong amat sukakanya.. 

anda juga berpeluang melancong bersama yong.. next trip is Shanghai.. just contact me for more detail ya..


Nurul Ain Zulkarnaind
013-7049413 (wechat @ whatsapp)
ainzulkarnaind@gmail.com



pic from google

Isnin, 27 Januari 2014

Hello Seremban

Assalamualaikum :-)
dah lama tak update blog ni.. rindu nak blogwalking blog kawan-kawan.
now yong berada di seremban.. alhamdulilllah.rezeki disini hari ni.
esok yong akan ke klang pula :-) see ya!

Posted via Blogaway

Isnin, 13 Januari 2014

YONG KE KUANTAN DAN PEKAN PAHANG



Assalamualaikum..

Good news untuk warga Kuantan dan Pekan, Pahang. Today, insyaAllah yong akan ke sana bersama my mentor CDM Shaliza Aziz.. Dah lama tak kesana.. last ke sana tahun lepas..

Sangat teruja nak lebarkan sayap perniagaan kami di sana. Good opportunity untuk anda mulakan perniagaan online.. Untuk pengetahuan anda, CDM Shaliza sebelum ni hanya buat business ini as part time but now dah berjaya menjadi fulltime as glampreneurs and generate 5 figures income since bulan keempat buat this business.. 

Apa tunggu lagi? Let's grab this opportunity. Hubungi yong untuk keterangan lanjut. Jumpa di sana ya :)


Nurul Ain Zulkarnaind
013-7049413 (wechat @ whatsapp)
ainzulkarnaind@gmail.com


Jumaat, 20 Disember 2013

RESEPI MUDAH CARA BUAT SIRAP STRAWBERRY

Assalamualaikum semua!


Yong suka buat strawberry syrup sekarang ni. Cara nak buat mudah saja. Tambah pula yong hanya menggunakan rice cooker untuk memasak di rumah sewa. So kebanyakan resepi yang yong share sangat sesuai kepada anda yang mempunyai alatan dan perkakas dapur yang tidak mencukupi.





First, barang yang wajib ada ialah strawberry, gula dan air.. Then masak air di dalam rice cooker bersama buah strawberry tadi dicampur dengan gula. Biaq p sampai mendidih.. bila dah sejuk boleh simpan dalam peti ais. Sangat sesuai dihidang bersama ais! Slurpppp!!! 


Selamat mencuba!

Khamis, 19 Disember 2013

GLAM DINNER | Hollywood Theme

Assalamualaikum.. ampun maaf dipinta kerana baru berkesempatan untuk update entri tentang our GLAM DINNER. Alhamdulillah GLAM DINNER Cycle 2 kali ni sangat havoc! Diadakan di Putrajaya Marriot Hotel.. memang best.. makanan sedap, persembahan dan hadiah lucky draw pun memang awesome! 

Event kali ni sama seperti tahun lepas (KLIK SINI UNTUK MEMBACA) iaitu diadakan pada hari yang sama selepas Majlis Ulangtahun Syarikat. Yong sangat happy kerana Majlis Ulangtahun Syarikat yang ke 21 tahun kali ni meraikan salah seroang mentor yong iaitu Crown Diamond Shaliza Aziz. Tahniah diucapkan kepada beliau. memang layak beliau menerima pangkat dan anugerah tersebut kerana usaha dan tindakan beliau yang sangat patut dicontoh.. InsyaAllah my turn pula nanti.

Mari kita lihat suasan dan aktiviti kami di hari kejadian.....



Tema purple kali ni.


Stage yang GLAM



Candy buffet yang comel sangat..  
Our team, The Diamond Circle from Utara, Selatan & KL


Ida, Kak Lin, Fatin, Miza & Kak Ain





Heroes The Diamond Circle



 Yong, DSM Fatin  & DSM Miza


Fara, Kak Fieza, Pete, Kak Faeza, Yong, Kak Ija, Kak Eda,kak Airin &  uncle Rosman

Majlis bermula pada pukul 8.30 malam.. memang dah simpan perut untuk makan malam tu.. alhamdulillah memang kenyang sangat sampai tak larat nak makan dah. makan pun memang sedap.

Antara makanan yang tersedia.. makan sampai puas.. yummy!



Mentor tersayang.. CDM RAZ dan CDM HANIS. couple yang sangat sweet.. CDM RAZ menyanyikan lagu buat CDM HANIS :)

Menari poco-poco. Mereka ni memang berbakat. Kagum sebentar hehe

ok yang ni lagi KAGUM! suara sebijik macam Imran Ajmain.. menyanyi lagu SERIBU TAHUN..terus kami beri nama EZAM AJMAIN... hihi


sporting habis mereka ini
kan?


CDMs yang menari poco-poco.. fuh! memang bersenam lah malam tu.. berpeluh menari poco-poco tapi memang best sangat! 






Table 17, The Diamond Circle from Utara. see kak lin comel je buat gaya macam tu.. love this picture!


Table 27, from team DSM Eida Idris & DSM Airin Diana


Team DDM Norain, mostly from Johor & KL.



Part paling di nantikan.. ada lucky draw u all.. hadiah pula fuh sangat menggugat jiwa.  menarik dan best sangat! untun mereka yang dapat.. Tahniah diucapkan..
































Siap ada pencarian The Best DRESS for Woman And Man pula tuh! jeng jeng jeng

Wakil calon dari The Diamond Cirlce, Faeza & Olyn, berdebar tunggu result ;)



Taraaaa! Abg Ezam Ajmain jadi pemenang nya! Tahniah ya... memang sporting habis. memang patut menang haha

Tahniah Jaja! awak memang cantik pun :)




Our CDMs.. mentor hebat dalam business. kebanyakkan buat business ni FULL TIME.. jadi fulltime GLAMpreneur. 



Tahniah CDM IJA.. insyaAllah yong akan turut jejak langkah Kak ija tak lama lagi. terima kasih beri tunjuk ajar terbaik untuk yong..walaupun yong bermula from ZERO knowlegde, now yong sudah punya my own team untuk dididik dan dibantu... yong akan setia pegang tangan kak ija.. Terima kasih untuk semuanya..

love u :)

Address Hotel : 

Putrajaya Marriott Hotel


PHONE
60-3-89498888
Fax:
60-3-89498999
Sales:
60-3-89498888 ext. 1690
Sales fax:
60-3-89415189
Toll-free Reservations Worldwide

Beautilicous

Suka blog ini? LIKE lah~ thanks

Related Posts with Thumbnails

:)